top of page

Een nieuwe wending geven aan het leven

“KUPANUA” betekent een nieuw begin, een nieuwe wending aan iets geven, en dat is het doel van mijn zaak namelijk mensen een nieuwe, gezondere fysieke en emotionele start in hun leven geven

Graag wil ik u begeleiden in uw zoektocht naar uw eigen “nieuw begin”: een nieuw begin op niveau van gezondheid, energie, ontspanning en algemeen welzijn.

Als shiatsu therapeute kan ik u helpen uw lichaam en geest opnieuw in balans te krijgen via de helende kracht van de drukpuntmassage. Met de voetreflexologie en voedingsadvies ondersteun ik, indien nodig, de Shiatsu therapie.

Deze technieken gebruik ik om zowel chronische - als acute aandoeningen aan te pakken maar ook om bepaalde psychologische blokkades op te heffen.  Het resultaat van het opheffen van blokkades is dat het lichaam kan helen en de geest kan ontplooien, het begin van de metamorfose.

Mijn aanpak is dat ik iedere klant een complete behandeling krijgt gaande van kop tot teen en dit gebeurt in stilte, rust en in vertrouwen. Samen zullen we zoeken naar de ideale combinatie voor de noden van uw lichaam om u op het ideale levenspad te brengen. Samen op weg naar een goed gevoel.

The Soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind.
bottom of page